Strona 1 z 1

pakowanie ciast i tortów

: 22 sty 2022, 21:37
autor: Jasmina_61
Forumowicze, w co najlepiej pakować ciasta i torty, żeby je później przewieźć do klientów? Przydałby mi się namiar na sprawdzony sklep gdzie dostanę podkłady pod torty i róźne pudełka, bo w innym przypadku za każdym razem będę musiała kombinować. Pochwalę się wam, że zaczęłam piec różne słodkości na zamówienie i idzie mi naprawdę dobrze. Trzymajcie kciuki, żeby to się utrzymało :)))

Re: pakowanie ciast i tortów

: 17 lis 2023, 8:30
autor: Wafel
Klucz do doskonałego pierniczka tkwi w starannie dobranej mieszance przypraw. Niezastąpione są tu: cynamon, goździki, imbir, kardamon oraz świeżo starta skórka pomarańczowa. Ważne jest, aby przyprawy były świeże i wysokiej jakości, co znacząco wpływa na aromat i smak ciasta. Na stronie https://sztosowe.pl/sekrety-doskonalego ... dekoracje/ znajdują się wskazówki dotyczące idealnych proporcji tych składników, co jest nieocenioną pomocą przy przygotowywaniu tych świątecznych przysmaków.